ENGELLİ VE ÇOCUK DOSTU HASTANEMİZ
16 Mart 2020

Hastanemiz  Çocuk ve Engelli Hastalar içinde benzersiz sağlık hizmeti sunmaktadır. Bunlardan  biri de ‘’Özellikli Diş Tedavi Hizmetidir.’’ Bu hizmet modelimiz  Van ve çevresinde yaşayan çocuk ve engelli olan hastalara yönelik olup ,bölge halkını Diyarbakır ve Erzurum illerine bağımlılıklarını  büyük ölçüde azalmaktadır. Engelli ve çocuk Diş hizmetimiz , Diş Hekimi Zehra KAYA ve Diş Teknisyenimiz Hasan TAVAN tarafından özveriyle hastalarımıza sunulmaktadır.

Bu özellikli  hizmetimiz   hastanın ‘’Diş Polikliniğine’’  başvurmasıyla başlayan bir süreçtir. Diş Hekimimiz Zehra KAYA’nın muayenesi  sonucu hastaya ‘’ Genel Anestezi ve Sedasyonlu Diş Çekimi ‘’kararı alınmasıyla da  devam eder.Hasta profilinin hassasiyetini yüksek düzeyde  tutan çalışanlarımız  , zaman zaman çocuklarla oyun oynayıp , sakinleştirerek ,eğlenceli  bir sağlık hizmeti sunmaktadırlar.Bu birimde  1 Diş Hekimi ,1 Diş Teknisyeni ,1 Anestezi Doktoru, 2 Anestezi Teknisyeni  hizmet vermektedir. Verilen hizmetten hasta ve hasta yakınları oldukça memnun kalmaktadırlar.

• DSC_3542.JPG
  • DSC_3539.JPG